Actueel

CONTENT VOOR PUBLICITEIT

Content, zoals videofilms, fotografie en animaties te gebruiken voor presentatie doeleinden, website en social-media is waar onze focus ligt.

CAMERAWERK en MONTAGE

Met foto- en videobeelden kun je een verhaal vertellen. Beelden kunnen prikkelen, nieuwsgierig maken, verduidelijken of verrassen. Films geschikt voor communicatie.

ONTWERP EN NAVIGATIE WEBSITE

Quantasie ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke websites. Naast makkelijk te onderhouden is de website ook passend in de grafische huisstijl van een bedrijf of organisatie.

LOGO ONTWERP

Een logo geeft herkenning aan een organisatie. Een logo is uniek en kan bestaan uit een woordmerk, beeldmerk of een merkteken dat uit een afbeelding bestaat. Een logo is een versmelting van identiteit en bedrijfsimago.

Portfolio over werkzaamheden ISPS Conference

PORTFOLIO

Speciaal voor de werkzaamheden gedurende een jaar voor de ISPS Conferentie een portfoliogedeelte ingericht. Klik hier voor het overzicht en wens ik u veel kijkplezier.

Film over het thema migranten en psychose

Ispsconference.nl is een informatie website over de komende conferentie in de Doelen in Rotterdam. #ispscon2019

 

Animatiewerkzaamheden voor WYLI

Animatie gemaakt voor het bedrijf WYLI uit Urk een relatie van Klantenfabriek. Zie hier het resultaat.

Nieuwe website met nieuwe webbuilder voor Quantasie

Realisatie van de nieuwe website voor Quantasie. Nadruk op werkzaamheden zoals; Grafisch werk, Website, Fotografie-video en Illustratie-Animatie.

Mr. Flippo over succes en ondergang

Interview met Hans Zandvliet over de successen van de Flippo’s, maar ook hoe het goed fout ging. Kijk maar op FILMPJE

Website met WooCommerce

Stralingsadviesonline heeft van 3 bestaande websites één website laten maken. Aanvankelijk zonder bestel mogelijkheid. Op de valreep besloten om toch een bestel gedeelte te hebben, hebben we gekozen voor WooCommerce. Zie hier het resultaat WEBSHOP