OVER ONS

Vormgevers in communicatie

CONTACT

Over ons

Weet u hoe u effectief met uw doelgroep kunt communiceren?

Wij bedenken en realiseren creatieve media- en communicatie concepten waar uw doelgroep door geprikkeld wordt en die passen bij de authenticiteit, de identiteit en het imago van uw onderneming.

We introduceren, “Het Vliegwiel”
Het Vliegwiel geeft een overzicht van het inzetten van extra communicatie gereedschappen, zoals Social Media, visuele communicatie (fotografie-videofilm en animaties), druk- en printwerk. Het gaat er niet alleen om wát je kunt inzetten maar ook hóe je ze gaat inzetten. Uiteindelijk zal de Personal Branding van de individue/organisatie sterker worden.

HOI, IK BEN PETER
CONTENT MAKER 

Vormgever en content maker, met 35 jaar ervaring, verantwoordelijk voor alle content, foto's, films, teksten, bedoeld voor websites. Daarnaast maak ik video's voor publiciteit, interviews en documentaires, inclusief camerawerk en montagewerkzaamheden. 

Mail peter@quantasie.nl of bel 06 53 342677

Peter Kwanten

HOI, IK BEN BRIGITTE
VORMGEVER/ILLUSTRATOR 
Vormgever met 35 jaar ervaring verantwoordelijk voor alle grafische uitingen qua ontwerp en opmaak. Daarnaast maak ik illustraties die toegepast kunnen worden in animatiefilms, passend in uw eigen huisstijl.

Wilt u contact hierover? 
Mail peter@quantasie.nl of bel 06 53 342677

Brigitte Kwanten - van Loon