OVER ONS

Vormgevers in communicatie

CONTACT

Over ons
Weet u hoe u effectief met uw doelgroep kunt communiceren?

Wij bedenken en realiseren creatieve media- en communicatie concepten waar uw doelgroep door geprikkeld wordt en die passen bij de authenticiteit, de identiteit en het imago van uw onderneming.

We introduceren, “Het Vliegwiel”.
Het Vliegwiel geeft een overzicht van het inzetten van extra communicatie gereedschappen, zoals Social Media, visuele communicatie (fotografie-videofilm en animaties), druk- en printwerk. Niet alleen wát je kunt inzetten maar ook hóe je ze gaat inzetten. Uiteindelijk zal de Personal Branding van het individu/organisatie sterker worden.

HOI, IK BEN PETER
CONTENT MAKER 

Vormgever en content maker, met 35 jaar ervaring, verantwoordelijk voor alle content, foto's, films, teksten, bedoeld voor websites . Daarnaast maakt hij video's voor publiciteit, interviews en documentaires, inclusief camerawerk en montagewerkzaamheden. Mail peter@quantasie.nl of bel 06 53 342677

Peter Kwanten

HOI, IK BEN BRIGITTE
VORMGEVER/ILLUSTRATOR 
Vormgever met 35 jaar ervaring verantwoordelijk voor alle grafische uitingen qua ontwerp en opmaak. Daarnaast maakt ze illustraties die ze kan toepassen in animatiefilms, eventueel passend in uw eigen huisstijl.
Wilt u contact hierover? 
Mail peter@quantasie.nl of bel 06 53 342677

Brigitte Kwanten - van Loon