Actueel

Nieuwe website voor Eva Ijsveld

In samenwerking met Eva Ijsveld hebben we een nieuwe website gerealiseerd

Streamen via Zoom

“Tafel van Geluk”

Bij Van Ede en Partners wilden ze de nieuwjaarsreceptie organiseren met een liveview. We hebben gekozen voor een Zoom oplossing. In het kantoor hebben we 3 camera’s geplaatst, aangesloten op een videomixer en uitgezonden naar een Read more

Kunst en Cultuurplatform

KHABBAZ, Koudekerk, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Aarlanderveen en Zwammerdam presenteert miniconcerten om regionale muzikale artiesten een extra podium te geven in deze lastige tijd.

Parkvilla Inspireert

Voor Parkvilla een aantal filmpjes gemaakt over het aanbod van producten die in dit authentiek gebouw plaats vinden.

Website met WooCommerce

Stralingsadviesonline heeft van 3 bestaande websites één website laten maken. Aanvankelijk zonder bestel mogelijkheid. Op de valreep besloten om toch een bestel gedeelte te hebben, hebben we gekozen voor WooCommerce. Zie hier het resultaat WEBSHOP

CAMERAWERK en MONTAGE

Met foto- en videobeelden kun je een verhaal vertellen. Beelden kunnen prikkelen, nieuwsgierig maken, verduidelijken of verrassen. Films geschikt voor communicatie.

CONTENT VOOR PUBLICITEIT

Content, zoals videofilms, fotografie en animaties te gebruiken voor presentatie doeleinden, website en social-media is waar onze focus ligt.

ONTWERP EN NAVIGATIE WEBSITE

Quantasie ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke websites. Naast makkelijk te onderhouden is de website ook passend in de grafische huisstijl van een bedrijf of organisatie.

LOGO ONTWERP

Een logo geeft herkenning aan een organisatie. Een logo is uniek en kan bestaan uit een woordmerk, beeldmerk of een merkteken dat uit een afbeelding bestaat. Een logo is een versmelting van identiteit en bedrijfsimago.

Portfolio over werkzaamheden ISPS Conference

PORTFOLIO

Speciaal voor de werkzaamheden gedurende een jaar voor de ISPS Conferentie een portfoliogedeelte ingericht. Klik hier voor het overzicht en wens ik u veel kijkplezier.